Kāhea iā mākou i kēia lā!
  • info@sirreepet.com
  • Pehea e hoʻoponopono ai i nā lāʻau Clipper Pet

    Pono pinepine ka hoʻoponopono ʻana i nā lau ʻoki pipi ma muli o ke kuhi hewa ʻana o ka hui ʻana a i ʻole ka pōʻino i hana ʻia e ka wela, ka ʻaʻahu maʻamau a i ʻole ka hoʻohana hewa ʻana e wehe ai i nā ʻāpana hui pū.ʻAʻole paʻakikī ka ʻike ʻana i kēia ʻano pilikia, no ka mea, hiki ke ʻike ʻia ka haʻalulu a me ke kani ʻana i ka wā e hoʻā ʻia ai nā ʻokiʻoki, e hopena i ka ʻoki lauoho ʻole.Hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono maʻamau i kāu mau ʻāpana clipper pipi me nā mea hana maʻamau e hoʻoponopono i kēia pilikia.

    Nā kuhikuhi
    1. E kau i kāu mau ʻokiʻoki ma kahi kāwele e pale ai i kāu wahi hana mai ka lauoho lauoho a i ʻole ka ʻōpala i kou huki ʻana i ka hui maka.
    2. Wehe i ka hui maka mai nā ʻoki.No ka wehe ʻana i kahi hui maka hiki ke wehe ʻia ke ʻano latch mai nā ʻokiʻoki, e kaomi i ke pihi ʻeleʻele ma ka ʻanuʻu ma lalo iki o ka ʻaoʻao hope o ka hui ma ke neʻe "i mua a i luna" a hiki i kou manaʻo ʻana i kahi kaomi.E hoʻokiʻekiʻe pono i ka hui a hoʻoheheʻe ʻia mai ka ʻāpana pahu metala o ka latch.No ka wehe ʻana i kahi hui i hoʻopili ʻia e wili ana ma luna o nā ʻokiʻoki, e wehe i nā wili mai ke kua o ka hui a huki i nā ʻili paʻa a hiki ke hoʻoneʻe ʻia mai ka ʻoki.
    3. E hoʻomaʻemaʻe a ʻaila i kāu mau maka.Ma kahi hui lau hiki ke wehe ʻia ke ʻano latch, e hoʻoheheʻe i ka ʻaoʻao hope i ka hapalua o ka ʻaoʻao i waho o ka hui ma ka hema a holoi i nā lepo a me nā ʻōpala me kāu pulupulu hoʻomaʻemaʻe.E hana hou ma ka ʻaoʻao ʻākau a laila holoi i ka hui holoʻokoʻa me kahi lole microfiber lint-free.Ma kahi hui i hoʻopili ʻia, kāhili a holoi i nā ʻāpana.No ka ʻaila ʻana i nā ʻili ma kahi hui hiki ke wehe, e hoʻohuli i ka hui, e hoʻoneʻe i ka ʻaoʻao hope ma ka ʻaoʻao hema, e ʻaila i nā alahao ma kēlā ʻaoʻao a laila e hana hou ma ka ʻaoʻao ʻākau.E holoi i ka aila nui me ka lole.No ka ʻaila ʻaila ma kahi hui i hoʻopili ʻia, e kau i ʻelua a ʻekolu kulu o ka ʻaila ma nā niho ma kēlā me kēia ʻāpana a holoi i ke koena.
    4. Hoʻoponopono i ka hui pū.Inā hana me kahi hui i hoʻopili ʻia, e hele i ka ʻanuʻu 7. Inā e hana me kahi hui hiki ke wehe, e hoʻohuli iā ia i ke ala o hope a e ʻimi i ʻelua mau pahu metala e pipili ana mai ke kua i hoʻopili ʻia i ka ʻāpana "kumu" o ka laka e paheʻe ana ma luna. ka pahu metala.He mau pā liʻiliʻi kēia e hoʻopaʻa ana i ka hui i ka wā e hoʻoneʻe ai ʻoe ma luna o kāu ʻoki.Inā ʻoi aku ka mamao o ka neʻe ʻana o nā ʻaoʻao—inā piʻo i waho—ʻoluʻolu a kani paha nā ʻokiʻoki ma muli o ke kūpono ʻole.
    5. E hoʻonoho i nā ʻāwae o kāu pila a puni nā ʻaoʻao o waho o nā ʻaoʻao a e kaomi mālie i nā lima o ka pila e hoʻopololei i nā ʻaoʻao.Ke hoʻopololei ʻia, e hoʻopaʻa hou i ka hui i nā ʻokiʻoki a hoʻopili i nā ʻoki.Inā haʻalulu a kani paha nā lau, e hoʻoneʻe i ka hui, e kulou liʻiliʻi i nā ʻaoʻao i loko me nā pā, a nānā hou.Inā loaʻa iā ʻoe ka pilikia ʻē aʻe - ʻaʻole kūpono ka hui ʻana i nā ʻokiʻoki - e kulou me ka makaʻala i nā ʻaoʻao "waho" me kāu mau paʻi no ka ʻoluʻolu.
    6. E nānā i ka ʻaʻe palahalaha ma luna o ke kumu o ka hui puʻupuʻu hiki ke wehe ʻia no ka piʻo ʻana i luna inā ʻaʻole paheʻe maʻalahi kāu hui ma luna o ka ʻāpana pahu metala o ka laka.Inā piʻo, e hoʻopololei i nā ʻāwae o kāu mau piliki ma luna o ka ʻanuʻu a ma lalo o ke alo o ka hui a e kaomi mālie i ke kaomi e hoʻopololei i ka ʻaʻe.
    7. E hoʻopaʻa i nā wili a hoʻoneʻe ʻia ma luna o nā ʻokiʻoki a hoʻopaʻa paʻa i nā wili.ʻO ka hoʻolālā hui ʻana o ka maka i hoʻopili ʻia a me nā wili e hoʻomalu i ka neʻe ʻana o ka maka, a ʻo nā wili a wehe ʻia a i ʻole nā ​​​​lau i ʻoki ʻia ke kumu e haʻalulu ai.Hoʻopili i nā ʻokiʻoki.Inā ʻōniʻoniʻo a haʻalulu paha nā ʻili a ʻike ʻia nā ʻoki ʻoki ʻia, e hoʻololi i nā wili a i ʻole e lawe i kāu ʻokiʻoki i kahi ʻoihana ʻoihana a i ʻole ka ʻenehana hoʻoponopono.Inā pi'o a poino paha nā maka, e ho'ā'o e wehe me kāu mau pa'i, e ho'ololi i ka hui a i 'ole e lawe i kāu mau 'oki'oki i ke kanaka loea.


    Ka manawa hoʻouna: Jul-07-2020